Véletlenek

2010.12.01. 08:59

Kaptam egy telefont, hogy elsiklottam néhány érdekes körülmény felett. Véletlen, hogy most mikor elkezdtek járni az emberek az amúgy nyilvános testületi ülésre lemond a polgármester? Vagy véletlen, hogy az általam beadott önálló képviselői indítványt mely szerint, a testületi ülés nyilvános része kerüljön hang és kép rögzítésre és az a kábeltévé hálózaton közvetítve legyen, elfogadja a testület, lemond a polgármester?

Gond a nyilvánosság?

 

A Zalai Hírlapon elhangzott egy kérdés a hangfelvétellel kapcsolatban. A polgármester lemondását nem tartalmazza, mert az zárt ülésen hangzott el. Azért gondolkodom a nyilvánosságra hozásán mert mint fenntebb említettem egy földút ügy miatt "civilek" is jelen voltak és hallatszik a mondandójuk. Ők nem közszereplők. Viszont megpróbálok egyesével beszélni velük és a hozzájárulásukat kérni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mihald.blog.hu/api/trackback/id/tr362483288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása